Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle

Anasayfa          Hakkımızda          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

TARSUS KENT KONSEYİ 3 DAKİKA TOPLANTISINI YAPTI - Tarsus Bakkallar Ve Bayiler Odası

TARSUS KENT KONSEYİ 3 DAKİKA TOPLANTISINI YAPTI

Yazı Boyutu

Tarih : 22.06.2012 - 22:01:35

TARSUS'UN SORUNLARI VE KONSEYİN YAPTIKLARI ANLATILDI .KORO SÜPRÜZÜ GÜZEL TEPKİ ALDI

Tarsus Kent Konseyi'nde '3 Dakika Toplantısı' Yapıldı

kentin önemli sorunlarının ele alındığı ve konuşmacılara üçer dakika konuşma hakkı tanınan "3 dakika toplantısı" Güner Baykal toplantı salonunda yapıldı.

Haber: Tarsus Kent Konseyi'nde '3 Dakika Toplantısı' Yapıldı

Mersin'in Tarsus ilçesi Kent Konseyi'nde

Toplantıya Tarsus Belediye BaşkanıBurhanettin Kocamaz, Kent Konseyi Başkanı Ali Cerrahoğlu,

Tarsus Ticaret Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Bekir Kaya, TarsusZiraat Odası Başkanı Ali Ergezer,Tarsus Güç Birliği Vakfı Başkanı Fuat Togo, Bakkallar Odası Başkanı Erdoğan Yalçın, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda Büyükşehir Belediye sınırlarının il sınırlarına genişletilmesi konusunda hazırlanan kanun taslağı ve Tarsus'un durumu, Tarsus'ta Teknoloji Fakültesine öğrenci alınmamasıyla ilgili sıkıntılar AkdenizOyunlarının organizasyonunda Tarsus'un daha fazla yer alması ve toplumun bilgilendirilmesi, Sahil Bandı projesinde son durum ve yapılması gerekenler, 15-17 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan TarsusKent Sempozyumu hazırlıkları ele alındı.

Konuşmalardan önce Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri 'Benim Memleketim" adlı şarkıyı seslendirdi.

Ali Cerrahoğlu'nun açış konuşmasından sonra Tülay Sevgi Can, Hülya Deprem, Dursun Arslan, kent konseyi olarak yaptıkları çalışmaları anlattılar.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü ise "Tarsus Kazanlı Sahil Bandı Projesi ileÇukurova Havaalanı projeleri bölgemize büyük katkı sağlayacak olmaları açısından bölgemizin genelinde olduğu gibi Tarsus için de çok önemlidir. Ancak bunun öncesinde işsizliğin önlenmesi için

projeler hazırlamalı, ara mesleklerde insan gücü yetiştirmeliyiz. Yoksa işsizlik gençlerimizi bunalıma sürükler" dedi.

Başkan Kocamaz, büyükşehir belediyelerinin sınırlarının genişletilerek Tarsus'un Mersin'e bağlı bir ilçe belediyesi olmasının da öngörülmesini kabul edemediklerini belirterek Tarsus'un Mersin Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisine alınması yerine müstakil belediye olarak kalmasını istedi.

Toplantıdan sonra katılımcılara

pasta ve içecek ikram edildi.

Editör :  Oda Yönetimi

1 2 3 4 5   Puan Yok
 Kaynak :  Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası

Kategori  BAŞKAN

437 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

Duyuru

Henüz Yorum Yapılmamış.
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..

Bugün için Haber Eklenmedi.
TARSUS BAKKALLAR VE BAYİLER ODASIN’DAN DUYURU                        TARSUS BAKKALLAR VE BAYİLER ODASIN’DAN DUYURU
BELEDİYELER TARAFINDAN VERİLEN SAĞLIK KARNELERİ YÜRÜRLÜKTEN KALDIRILMIŞTIR.BUNUN YERİNE ESNAFLARIMIZ HİJYEN EĞİTİMİ ALMAK ZORUNLULUĞU GETİRİLMİŞTİR.ESNAFLARIMIZ DENETİM ESNASINDA GEREKLİ BİRİMLERE BELGEYİ İBRAZ EDEMEZ İSE CEZAİ İŞLEM UYGULANACAĞI YASADA BELİRTİLMEKTEDİR. ...

Bakkal Esnafı “Hijyen” Konusunda Eğitim Almaya Başladı
TAPDK SATIŞ RUHSATI OLAN ESNAFLARIMIZA. Bu zorunluluğa uymayan satıcıların satış belgeleri için 2015 yılı süre uzatım işlemleri gerçekleştirilmez.” şeklinde düzenlenmiş