Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle

Anasayfa          Hakkımızda          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi

TARSUS KENT KONSEYİ 3 DAKİKA TOPLANTISINI YAPTI - Tarsus Bakkallar Ve Bayiler Odası

TARSUS KENT KONSEYİ 3 DAKİKA TOPLANTISINI YAPTI

Yazı Boyutu

Tarih : 22.06.2012 - 22:01:35

TARSUS'UN SORUNLARI VE KONSEYİN YAPTIKLARI ANLATILDI .KORO SÜPRÜZÜ GÜZEL TEPKİ ALDI

Tarsus Kent Konseyi'nde '3 Dakika Toplantısı' Yapıldı

kentin önemli sorunlarının ele alındığı ve konuşmacılara üçer dakika konuşma hakkı tanınan "3 dakika toplantısı" Güner Baykal toplantı salonunda yapıldı.

Haber: Tarsus Kent Konseyi'nde '3 Dakika Toplantısı' Yapıldı

Mersin'in Tarsus ilçesi Kent Konseyi'nde

Toplantıya Tarsus Belediye BaşkanıBurhanettin Kocamaz, Kent Konseyi Başkanı Ali Cerrahoğlu,

Tarsus Ticaret Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Bekir Kaya, TarsusZiraat Odası Başkanı Ali Ergezer,Tarsus Güç Birliği Vakfı Başkanı Fuat Togo, Bakkallar Odası Başkanı Erdoğan Yalçın, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda Büyükşehir Belediye sınırlarının il sınırlarına genişletilmesi konusunda hazırlanan kanun taslağı ve Tarsus'un durumu, Tarsus'ta Teknoloji Fakültesine öğrenci alınmamasıyla ilgili sıkıntılar AkdenizOyunlarının organizasyonunda Tarsus'un daha fazla yer alması ve toplumun bilgilendirilmesi, Sahil Bandı projesinde son durum ve yapılması gerekenler, 15-17 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan TarsusKent Sempozyumu hazırlıkları ele alındı.

Konuşmalardan önce Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri 'Benim Memleketim" adlı şarkıyı seslendirdi.

Ali Cerrahoğlu'nun açış konuşmasından sonra Tülay Sevgi Can, Hülya Deprem, Dursun Arslan, kent konseyi olarak yaptıkları çalışmaları anlattılar.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü ise "Tarsus Kazanlı Sahil Bandı Projesi ileÇukurova Havaalanı projeleri bölgemize büyük katkı sağlayacak olmaları açısından bölgemizin genelinde olduğu gibi Tarsus için de çok önemlidir. Ancak bunun öncesinde işsizliğin önlenmesi için

projeler hazırlamalı, ara mesleklerde insan gücü yetiştirmeliyiz. Yoksa işsizlik gençlerimizi bunalıma sürükler" dedi.

Başkan Kocamaz, büyükşehir belediyelerinin sınırlarının genişletilerek Tarsus'un Mersin'e bağlı bir ilçe belediyesi olmasının da öngörülmesini kabul edemediklerini belirterek Tarsus'un Mersin Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisine alınması yerine müstakil belediye olarak kalmasını istedi.

Toplantıdan sonra katılımcılara

pasta ve içecek ikram edildi.

Editör :  Oda Yönetimi

1 2 3 4 5   Puan Yok
 Kaynak :  Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası

Kategori  BAŞKAN

642 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

'DÜKKANINI AÇAMAZSA NAFAKASINI ÇIKARAMAZ'

20.04.2015

17 NİSAN 2015 CUMA GÜNÜ YÖNETİM KURULU VE DENETİM KURULU ÜYELERİ TOPLANDIK

18.04.2015

Başkanı  Erdoğan Yalçın, Kutlu Dogum Haftası” münasebetiyle mesaj yayınladı.

Başkanı Erdoğan Yalçın, Kutlu Dogum Haftası” münasebetiyle mesaj yayınladı.

15.04.2015

11.ci GURUP HİJYEN EGİTİMİ ALAN ESNAF VE ÇALIŞANLARININ HİJYEN BELGELERİ DAGITIMA HAZIR

'ESNAFIN OLMADIĞI EKONOMİK PROGRAM BAŞARIYA ULAŞMAZ'

13.04.2015

'Sosyal devletin bir gereği olarak Esnaf Garanti Fonu kurulmalı.

Bağ-Kur'lunun borcu sıfırlanıyor

13.04.2015

'KERMES ÇADIRLARI KALDIRIMLARA KURULUYOR'VERGİ VERMİYOR HİJYEN KOŞULLARI HİCE SAYILIYOR

TARSUS BAKKALLAR VE BAYİLER ESNAF ODASI BAŞKANLIĞINDAN 170 .YIL KUTLAMASI

08.04.2015

12 ci GURUP HİJYEN EĞİTİM MÜRACAATLARI ODAMIZA YAPILACAK, TARSUS HALK EĞİTİM MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE VERİLECEKTİR.

04.04.2015

Duyuru
 Takvim

Henüz Yorum Yapılmamış.